fbpx

Egy üzlet amit nem a hálózatépítőknek csináltak, de ők is profitálhatnak belőle

 

A kripto üzletek, amik MLM-ben működnek döntő többségük eleve MLM-re lett építve. Nem a kriptovilágot akarják kiszolgálni, lenyűgözni, hanem ígéretek, ami sokszor teljesíthetetlenek, szoktak elhangozni. Ráadásul sokszor ezek a cégek el is tűnnek. Pontosan ezért a kriptovilág üldözi is ezeket a cégeket.

A mi cégünk nem az MLM világot akarja lenyűgözni. Nem az MLM világnak fejlesztenek, hanem a kripto világnak. Cégünk egyik alapítója Vidákovics Attila nem networker. Soha nem is volt az. Ő blokklánc szakértő, kripto szakértő és a blokklánc írásban is járatos. Magyarország egyik legelismertebb szakértője ezen a területen.

 

Nagyon fontos, hogy a cégünk egyik tulajdonosa, nem networker, hanem kripto szakértő, mert ez garantálja a sikert!

 

 

Ha, ide kattintasz, akkor részletesen elmondom, hogy milyen szakértelem van mögötte.

 

Kicsit gondolkodjunk közösen. Az MLM világ évente kb 200 milliárd dollár forgalmat csinál. Hozzáteszem, ez évek óta nem növekszik. A kriptó kereskedelem, naponta 150 milliárd dollárt. Te hova céloznál? Évi 200 milliárd dolláros iparaggá, vagy napi 150 milliárdosra?  Nem kérdés, hogy az utóbbira.

Épp ezért ebben az üzletben mindenki részt vehet. 4 fajta mód is van, a passzív jövedelemre. Ehhez semmilyen munkát nem kell végezni. De, ne aggódj, ha te hálózatépítő vagy, akkor neked persze van lehetőséged karrierépítésre. Mi is nyerhetünk ezzel, nem csak az átlagemberek, üzletemberek, vállalkozók.

 

Ebbe az üzletbe, üzletemberek, vállalkozók, kriptoszakértők, de átlagemberek is profitálhatnak, mindenféle hálózatépítés nélkül.

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

 

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!