fbpx

Kik állnak a Novalus Prime cég mögött?

 

A kripto világban sokkal fontosabb dolog ez, mint amit el tudsz képzelni! Rengeteg átverés van a piacon és olyan dolgok, amiből nem lesz semmi. Hatalmas ígéretek, amik soha nem teljesülnek. Épp ezért tartottam fontosnak, hogy megismerd az alapítókat, aki Magyarország egyik legjobb kriptoszakértői és blocklánc írói. Corvinus Egyetemen és a Milton Friedman egyetemen blokklánccal kapcsolatos dolgokat oktatja Vidákovics Attila. Ugyanezt a Magyar Nemzeti Bankban és a bankár képzőben is. Magyarország és talán Európa első blokklánc tankönyvét is ő írta a csapatával, amit most ad ki az Akadémia kiadó. Ezenkívül az ő nevéhez fűződik az E-Diploma is aminek a blokkláncát ős és csapata írta.

 

2020-ban megkapta az év blokklánc megoldása díjat. Szintén az ő nevéhez fűződik Az EHÁZ egy magyarországi felhő-alapú társasház kezelő rendszere. Szóval a lehető legnagyobb szakértelem áll az üzlet mögött. Észrevették a decentralizált tőzsde világában, hogy nagyon magasak a tranzakciós díjak és meglehetősen bonyolult, nem felhasználóbarát ez a világ. Ennek a problémának a megoldására rájöttek, továbbá arra, hogy lehet ezeket a költségeket század, akár ezredrészere csökkenteni és te pedig ebből fogsz tudni profitálni.

 

Megkérdőjelezhetetlen ez a szaktudás, ami a cégünk mögött van. Minden okos szerződéseken keresztül ellenőrizhető. Attila a garancia arra, hogy ez egy komoly projekt,ami meg is fog valósulni. Te pedig ebből tudsz profitálni

 

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!