Zamnia zsákbamacska unboxing videó. De hogy függ ez össze a Freedom 3.0-val?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Több mint 25 év tapasztalattal a hátam mögött, nem tudtam más következtetésre jutni, mint hogy ha hosszútávú üzletet akarok, akkor olyan üzlettel kell foglalkoznom, ahol termékforgalom van.

Viszont egyértelmű, hogy képességet igényel az, hogy többszörös áron MLM termékeket forgalmazzak. Nekem megvan erre a képességem, de azt figyeltem meg, hogy a legtöbb embernek nincs. Éppen ezért tetszik nekem a Freedomxpress, mert itt webáruház termékekre épül az üzlet. Teljesen ismert mindenki által használt termékekre.

Világmárkákkal tudsz üzelet építeni,mint például a Nike. Ezeket a termékeket már rég eladták az embereknek. Neked itt a Freedomxpress üzletben nem kell eladni.

 

Ebben a videóban is azt mutatom be, hogy a mostani rendelésembe, milyen termékek vannak. Olyan termékek zömében, amit amúgy is megvettem volna, mert kell. Viszont így üzletet építek belőle.

Ha, kíváncsi vagy, hogy lehet üzletet csinálni azokkal a termékekkel, amik most is ott vannak a háztartásodba, akkor nézd meg a videót most!

Kattints a videóra a részletekért!

Ha, érdekelnek a részletek, akkor nézd meg a videót a saját érdekedben most!

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedom 3.0-ás prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*