Zamnia vásárlás hétköznapi termékkel. Mi így építjük a hálózatot a Freedomxpress üzletben.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ebben a rövid videóban bemutatom neked azt, hogy ténylegesen hétköznapi termékekkel, hogyan lehet hálózatot építeni. Ezeket vagy ezekhez hasonló termékeket mindenképpen meg kell venni. Tehát nem a konyhapénzből lett elvéve és ez nem egy plusz kiadás, hanem betervezett kiadás. Ez óriási különbség! Mert ez a pénz nem hiányzik a költségvetésből, hanem be van tervezve. Egy átlagos termék MLM-ben ahol van kötelező vásárlás, ami átlagosan 30-40000 ft. Mindig plusz költségként jelentkezik egy családnál. Mert, ha nem lennének abban az üzletben, akkor soha nem vették volna meg azokat a termékeket.

A mostani rendelésemben ilyen is van, hisz muszáj használnunk a mosogatógépbe

 

Ezért, ha otthagynak egy ilyen MLM üzletet, akkor a termékvásárlás is megszűnik. Miért? Mert nélkülözhető termékekről beszélünk. Ezzel szemben a Freedomxpress a nélkülözhetetlen, szükséges termékekre épít. Ebben a videóban épp ezt mutatom be, hogy én mit vettem a Zamnia webáruházunkból.

El tudod képzelni, hogy valaki más is használ rajtam kívül Adidas dezodort? Csak mert ez is kapható a Zamnia webáruházunkban.

Kattints a videóra a részletekért és nézd meg a saját szemeddel, hogy vajon tényleg lehet hétköznapi, nélkülözhetetlen termékekkel hálózatot építeni?

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!