Zamnia Unboxing videó, de ez már a Freedom 3.0-ás összefüggéssel 

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Figyelj nagyon mert a te érdeked! Ebben a videóban nem csak azt mutatom be, hogy épp milyen terméket rendeltem a Zamniából, hanem az új Freedom 3.0-ás rendszerben te miket tudsz levásárolni a webáruházból.

Ez az új rendszer, olyan embereknek is segít pénzt keresni, akik előtte soha nem kerestek pénzt még MLM-ből! Ez a Freedom 3.0

 

Meg fogod érteni, hogy miért ennyire fontos, hogy a háztartásodban amúgy is megtalálható termékek vannak itt a webáruházban. Fogsz infót kapni, hogy mi az alapja a Freedom 3.0 rendszernek és persze megnézheted a tegnap bemutatott prezentációt is.

Nézd meg a videót a részletekért.

 

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedom 3.0-ás prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*