Zamnia unboxing videó. Az e-kereskedelem zavartalanul működik, amíg a a fél világ le van zárva!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Ebben a videóban bemutatom azt, hogy például miből van a forgalom, mit tudsz levásárolni stb. De, a lényeg az, hogy ez a szektor szárnyal, míg a kereskedelem jó pár része lényegében leállt, mint például Magyarországon.

Mindeközben nincs is más lehetőség a vásárlásra, mint a webáruház. De, ha ez így van, akkor nem okos gondolat, hogy te is az e-kereskedelembe dolgoznál? Itt nincs válság, itt nincs korlátozás, hanem pont az ellenkezője van. Virágzik ez az iparág. Ha pénzt akarsz keresni, akkor legyél ott, ahol az emberek pénzt költenek.

Épp ide hívlak.

Ez a szektor működik, miközben a hagyományos kereskedelem nagy része leállt.  Dolgozz te is az e-kereskedelemben, mert itt nincs korlátozás, stb. Lehetőség annál több.

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!