Vállalkozói egyedi webáruház projekt akció február 28- ig.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Ez a videó akkor szól neked, ha szeretnéd a vállalkozásodat felvinni az internetre egy webáruházon keresztül. Vagy, te szeretnéd ezt a programot vállalkozóknak terjeszteni. Lehet, hogy kényszerből, lehet, hogy amúgy is gondolkodtál már ezen, mindegy is. A videó apropója az most, hogy akár harmadáron megkaphatod az első nagy vállalkozói csomagot, vagy féláron a legnagyobb korlátlan csomagot, ami nagyon komoly előnyöket nyújthat neked.

Most komoly kedvezménnyel kaphatod meg a vállalkozói csomagokat. 1490-ért a régebbi 4990-est. 4990-ért a régebbi 9900 eurós csomagot kaphatod meg február 28-ig!

 

Ráadásul a csomagban található royalty-val akár passzív módon visszakeresheted a csomagod árát. Ami nagyon lényeges, hogy ez egyszeri költség lesz. Egy normál webáruház neked folyamatos költségekkel jár, ami nagyon komoly összeg is lehet. Itt nem lesz további költség, mert a csomagod árában benne vannak a jövőbeli fejlesztések is! Ráadásul vevőket is kapsz ehhez. Most 15000 lehetséges vevőt is kapsz, ami érthető módon elképesztő előnyt jelenthet neked.

 

További részleteket a videóban találsz.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!