Vajon le tudod vásárolni a berakott pénzedet a Freedomxpress üzletben? Itt a válasz.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Én mindig a célról beszélek, amiért az ember dolgozik. Nyilvánvaló, hogy engem is ez érdekel, de tudom, hogy lényeges, hogy mi van ez mögött. Ez mögött pedig egyértelmű, hogy valós termékforgalom van. A Freedomxpress üzletben egyetlen eurót sem lehet elkölteni, úgy, hogy azt ne lehessen levásárolni.

Ez a videó épp erről szól. Én nem csak prédikálok erről, hanem csinálom is. Ebben a videóban is ezt mutatom be. Amit különösen szeretnék kiemelni, az hogy a Nutriversum termékeit miért érdemes nagyobb figyelmet szánni. Egyszerűen azért, mert az MLM cégek nagy része valamilyen táplálék kiegészítővel foglakozik. Itt viszont az ár érték arány lényegesen kedvezőbb.

Ez, csak egy része, amit rendeltem. Ez is egy levásárlás volt, tehát amit beraktam a vásárlási foglalószámlámra azt használtam fel a Nutriversum cég termékeire.

 

Bővebb részletekért nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a részletekért most

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedomxpress prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!