Új vonalakat indítok a Freedomban. Keresek olyanokat akik, meg akarják keresni az első millióikat, vagy komoly karriert akarnak!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Új vonalakat indítok a Freedomban. Keresek olyanokat akik, meg akarják keresni az első millióikat, vagy komoly karriert akarnak!

Új vonalakat indítok a Freedomban. Keresek olyanokat akik, meg akarják keresni az első millióikat, vagy komoly karriert akarnak!

Geplaatst door Zoltán Ács op Dinsdag 22 september 2020

27 éve vagyok az MLM iparágban. Nyilvánvaló, hogy rálátásom van különböző cégek kifizetési rendszerére. Pontosan tudom, hogy mennyit kell dolgozni, mondjuk 1 millió forinttért.

A saját tapasztalatomat nézve egyértelmű, hogy ilyen könnyen, ennyi munkával sehol máshol ezt nem lehet megkeresni, mint itt a Freedomxpress üzletben. Mindezt úgy, hogy az utolsó eurót is levásárolhatod, amit te ebbe az üzletbe beleraksz. Ezt már rengetegszer bemutattam neked.

Például a Nutriversum termékeire is le tudod vásárolni a berakott pénzedet.

 

De, ez csak egy rövidtávú cél. Én sokkal többet akartam. Meg is kaptam sok mindent már, mert Gyémánt lettem a Freedomxpress üzletben. De még félúton se vagyok. Én el akarok jutni a kompenzációs terv végéig. Nem tudom, hogy neked mi a célod, mit akarsz elérni. De, egy biztos, hogy bármit is akarsz elérni anyagilag azt itt, megkapod.

Itt nincs havi kötelező vásárlás, vagy havidíj. De, itt ezt maguktól megteszik az emberek. Viszont tagként rengeteg kedvezményt kapsz más partnercégektől is. Valójában önmagában tagnak megéri, akkor is, ha nem akarsz pénzt keresni.

Ez egy nagyon fontos dolog, mert nincs akadály az úton, ahogy haladsz a célod felé.

 

Viszont én olyan embereket keresek, akik akár komoly pénzeket akarnak keresni, vagy akár egy karriert felépíteni, ami egy anyagi függetlenséget, hozhat neked.

További részleteket a videóban találsz.

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedomxpress prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!