Szeretnék adni neked egy ajándék kezdőcsomagot. A gyorsaknak pedig ajándék pozíciókat!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Elkészítettem neked egy új audió sorozatot és szeretnék adni neked egy ajándék kezdőcsomagot. A gyorsaknak pedig ajándék pozíciókat! 🙂

Elkészítettem neked egy új audió sorozatot és szeretnék adni neked egy ajándék kezdőcsomagot. A gyorsaknak pedig ajándék pozíciókat! 🙂

Geplaatst door Zoltán Ács op Vrijdag 25 september 2020

Elkészítettem neked egy új audió sorozatot és szeretnék adni neked egy ajándék kezdőcsomagot. A gyorsaknak pedig ajándék pozíciókat! a Freedomxpress üzlet teljesen megújult. Egyszerűsödött a rendszer a marketingterv, kifizetési rendszer és elindult egy új üzletág az autós store.

Természetesen az alapelvek megmaradtak. Továbbra is egy e-kereskedelmi cég, és továbbra is le tudsz vásárolni minden euródat, amit csak ebbe az üzletbe befizetsz. Így semmi kockázatod sincs. Sőt! Kedvezményeket kaphatsz a partnercégeinktől is.

Viszont, én megértem azt, hogy te ezt nem érted teljesen, hisz egy-egy videóban én csak a részleteket mondom el. Most viszont egy új audió sorozaton keresztül megismerheted a részleteket. Ehhez nem kell mást tenned, mint, hogy feliratkozol az audió sorozatra.

Viszont szeretnék neked ekét nagyon kedvező ajánlatot tenni. Ha, elindulsz az autós üzletágban is, akkor a kezdőcsomagot megkapod ingyen tőlem! Továbbá az autós pozíciód alá, minimum 1 pozíciót kapsz tőlem ajándékba!

Ajándékba kapsz tőlem egy kezdőcsomagot és egy ajándék pozíciót az autósod alá, ha elindulsz az autós storeba! Ráadásul még le is vásárolhatod a berakott pénzedet a cég webáruházába!

 

Ha, érdekel az ajánlat feltétlenül nézd meg a videót most!

Az audió sorozatért, részletekért pedig itt tudsz jelentkezni!

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes audió sorozatért, akkor itt megteheted most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

 

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!