Sikeresen vizsgázott az online hálózatépítés a Freedomxpress üzletben. Nem is akárhogy!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

A koronavírus karantén ideje alatt minden rekordot megdöntött a cég amit a fennállása óta elért. Mindezt úgy, hogy értelemszerűen offline tevékenységet nem lehetett végezni. Lettek új Gyémántok, Emeraldok, Ruby, zafírok és rengeteg sztár szintet elért emberek. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy a Freedomxpress üzletet lehet akár 100% online építeni. Van online oktatási és terjesztési rendszerünk, ami nélkül nincs komoly üzlet! Ez ráadásul nálunk ingyenes!

 

Ezek a számok magukért beszélnek! Nyilvánvaló, hogy az üzlet robog előre. Erre a vonatra fel kellene szállnod, mert ez elvisz az álmaid földjére!

 

Történt velem a múlt héten egy igen kellemetlen dolog. Becsípődött egy ideg a derekamban és ez eléggé megnehezítette a mozgásomat. Értelemszerűen nem tudtam videót csinálni. De, ha én csak offline dolgoztam volna, akkor ez egy komoly kiesés lett volna. De mivel, hogy én online dolgozom, ebből semmi károm nem lett.

Furcsa dolog, hogy, amikor ezt a videót be akartam rakni, akkor láttam, hogy az oldalt feltörték. Ami különösen érdekes, hogy ez a videó a Facebookon messze nézettebb volt,mint a többi. Azon gondolkodtam, hogy vajon kinek állt érdekében? De, egyben meg is nyugodtam, hogy jó úton járunk, ha valaki meg akarta akadályozni , hogy az oldal működjön.

 

Ha, szeretnéd tudni, hogy mi a titka a Freedomxpress üzletnek, akkor nézd meg a videót és utána keress bátran!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

 

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedom 3.0-ás prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*