fbpx

Rólam

Velem eléred amire vágysz!

26 éve, hogy benne vagyok a network marketing világában. 13 évig nem voltam sikeres benne, de tanultam folyamatosan. 2007-ben lettem előszőr Gyémánt egy MLM üzletben. Ezt követően 2010-ben egy amerikai üzletben lettem Tripla Gyémánt. 3 Év után azt az üzletet befejeztem. Ezt követően 6 évig útkeresésben voltam. Nem igazán találtam meg azt az üzletet, ami a személyiségemhez közel áll.

Nem sajnálom azt az időt, hisz újra rengeteget tanultam és tapasztaltam meg az MLM világában. De 2018. November 1.-én elkezdtem a FreedomXpress üzletet. 2019. Október 31.-én pontosan 1 év alatt újra Gyémánt lettem. Vége az útkeresésnek. Megtaláltam azt, amit kerestem. Az elmúlt 26 évben megfigyeltem sok mindent a hálózatépítés világában.
Láttam, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem. Láttam, megtapasztaltam, hogy mi az, ami akadályozza a munkát az MLM-ben és mitől áll meg egy MLM üzlet. Erre is rájöttem. Pont ezért értékelem a FreedomXpress üzletet, mert mindent kivettek belőle, ami egy embert akadályoz a sikeres hálózatépítésben.

Továbbá egy olyan színvonalat hoztak létre, amit minden vezető elvár egy cégtől. A karrier lehetőség elképesztő. Nincs az úton akadály és egy elképesztő világba nyitott ki kaput a FreedomXpress, ami nem más, mint az E-kereskedelem. Nem, csak vevőként, hanem haszonélvezőként.

Ha egy igazán profi céget keresel, ahol nem akadályozzák a munkát felesleges terhekkel, akkor megtaláltad! Nézd végig az oldalamat és keress meg, ha szeretnél egy profi csapatba kerülni. Egy olyan ember segítségével, aki Gyémánt lett a FreedomXpress üzletben.

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!