fbpx

Nézz be a színfalak mögé! Elmondom, hogy kik vannak a Validátor Projekt mögött!

 

Nézz be a színfalak mögé! Elmondom, hogy kik vannak a Validátor Projekt mögött! Nagyon nem mindegy, hogy kik vannak egy projekt mögött és egyáltalán tudjuk e akár név szerint, hogy kik a fejlesztők stb. A tény az az üzletek 99%-ánál semmit nem tudunk. Ennél a projektnél pontosan tudjuk, hogy az angol nagykövet kitüntette a projektet és az egyik alapítót. Tudjuk, hogy az év blokklánc személyisége díjat és a másik alapítója az év blokklánc szakértője lett.

 

De, ki van még a validátor projekt mögött? Nemrég csatlakozott a Polkadot régebbi európai igazgatója, aki most az ázsiai piac vezetője. Ő rajta keresztül érkezett 2 másik nagyon komoly fejlesztő, akiről a videóban beszélek. Tehát nem akárkik fejlesztik ezt a projektet, hanem igazi szakértők az egész kriptovilágnak!

 

Szóval, ha neked számít az, hogy megbízható projektbe rakod a pénzed, akkor ez a videó neked szól. Ha, az is számít neked, hogy, ha terjesztő leszel, akkor nem mindegy, hogy mit ajánlsz az ismerőseidnek, akkor is neked szól ez a videó.

 

Ha, ezek neked nem számítanak, akkor ez a videó nem neked szól!

 

 

Csatlakozz a vadonatúj VIP üzleti  kripto és blokklánc csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan!

 

 

 

Kattints a videóra részletekért most!

 

 

 

Itt tudod megnézni a vadonatúj videó sorozatot a Validátor Projektről, ami egy nagyon komoly valódi passzív jövedelmet hozhat neked!

 

 

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!