Networkereknek új információ! Freedomxpress üzlet hálózatépítő szemmel!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Ez a videó és a hozzátartozó hanganyag sorozat csak hálózatépítőknek szól! Ez az információ teljesen más, mint amit egy kezdő kap. Ugyanis és feltételezem, hogy nem akarod a munkát megúszni és te többet akarsz, mint egy átlag csatlakozó épp ezért valószínű téged nem riaszt el a Bmw autóprogram, Rolex óra, luxusutazások. Nyilván inkább motiválna téged.

Egy networker nyilvánvaló, hogy értékeli, hogy Bmw-t kaphat a munkájáért és el is hiszi, hogy ezt ő el tudja érni!

 

Ha érdekelnek a részletek, akkor nézd meg a videót és iratkozz fel a networker hanganyag sorozatra és ott rögtön egy networker prezentációt fogsz kapni. DE, figyelmeztetlek, ha te nem vagy networker és úgy iratkozol fel, akkor nem neked szólnak ezek az információk!

Ha, networker vagy, akkor gondolom téged nem zavar, hogy Rolex órát kapsz, ha Gyémánt leszel a Freedomxpress üzletben.

 

Ha networker vagy és érdekelnek a részletek, akkor itt tudsz feliratkozni a csak networkereknek szóló hanganyag sorozatért és azonnal megnézheted a networker prezentációt is!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

 

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!