Négy fal között tarolnak a webáruházak. A Freedomxpress pont ezzel foglalkozik.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ez a cikk, amiből a videót csináltam nagyszerűen megerősíti és demonstrálja a Freedomxpress üzlet erejét. Míg más iparágak, akár tönkre is mehetnek a korona vírus miatt, addig az e-kereskedelem szakít. Nem véletlenül mondom azt, hogy a Freedomxpress üzlet 100% online működtethető. Nem csak a módszereink miatt, hanem az iparág miatt, amiben részt veszünk. Az Amazon a világ legnagyobb webáruháza pedig 100.000 új alkalmazottat vesz fel, hogy bírja a megrendeléseket teljesíteni! Ébresztő! Értsd meg hova hívlak téged!

A korona vírus csak felgyorsította a folyamatokat, hogy az e-kereskedelem még gyorsabban növekedjen. Te a Freedomxpress üzleten keresztül tudsz ebből profitálni!

 

Nézd meg a videót és kérd az ingyenes tájékoztatót a Freedom 3.0 első hivatalos tájékoztatójáról!

 

Itt pedig fel tudsz iratkozni a Freedomxpress 3.0 –ás audió hírlevél csatornájára.

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!