Na, most lesz fontos, hogy a Freedomxpress üzletben nincs kötelező vásárlás!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

A koronavírus előre nem várt módon teljesen újra írja a játékszabályokat az élet minden területén. Nem csak a betegség réme riogat minket, hanem a gazdasági hatása, ami sokkal súlyosabb lehet, mint amit elképzeltünk.

Mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy azok tudják átvészelni ezt az időszakot, akik online tudják a munkájukat online is végezni. Nyilvánvaló, hogy ezt nem mindenki tudja megtenni. Ők nagyon nagy bajban lehetnek.

Természetesen az MLM iparágat ugyanúgy elérte ez a probléma. Vannak MLM cégek, akik zsigerből elutasították az online hálózatépítést. Ők nagy bajban lesznek, ha ezt az álláspontjukat nem változtatják meg. Persze van olyan MLM cég, akinek nem ez a gondja, hanem az hogy rossz területen dolgozik a vírus szempontjából. Az utazásos MLM cégekre ez akár beláthatatlan is lehet.

A Freedomxpress 100% online működtethető, ami biztonságot jelent ebben a koronavírus által sújtott időben is

 

De, ha más szempontból megvizsgáljuk, akkor ahol most kötelező vásárlás van vagy havidíj, na ott ez szintén hatalmas gond lesz. Miért? Mert az embereknek most legkisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy nélkülözhető MLM terméket vegyenek.

Ez nyilvánvaló előny, hogy a Freedomxpress üzletben nincs kötelező vásárlás!

 

A Freedomxpress sok szempontból védve van. Először is 100% online működtethető. Másodszor online kereskedelemmel foglakozik, ami most nyilvánvaló előtérbe kerül. Továbbá a webáruházban nélkülözhetetlen termékek vannak.

Szóval, ha vírusálló online üzletet keresel, akkor a Freedomxpress a te üzleted!

Ha érdekelnek a részletek, akkor természetesen nézd meg a videót, de iratkozz fel most az egyedülálló audió hírlevelemre, ami 8 napon keresztül rövid hanganyagokon keresztül minden részletet elmond neked.

 

Kattints ide az audió hírlevélért!

 

De, hogy erre rárakjak egy lapáttal, mindenki számára ingyen biztosítom a Valódi Online Hálózatépítés könyvemnek az e-book verzióját!

Ehhez kattints ide és a feliratkozás után azonnal letöltheted a könyvet ingyen!

Bővebb információért nézd meg a videót most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*