Milyen online segítséget kapsz tőlem az online hálózatépítéshez, ha becsatlakozol hozzám?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Ebben a rövid videóban elmondom, hogy milyen fizetős tanfolyamot, könyvet kaphatsz tőlem INGYEN, ha most becsatlakozol hozzám a Freedomxpress üzletben. Ezen felül, nyugodtan kijelenthetem, hogy ennyi ingyenes oktatási és terjesztési anyagok sehol semelyik üzletben sem fogsz ingyen kapni.

Hiszem, ha egy üzlet képes a tagjait kiszolgálni ebben az időben online anyagokkal, akkor az nyerő lesz, azokhoz képest akik nem biztosítanak online eszközöket a tagjainak. Én ezeken felül adok neked fizetős online tanfolyamokat ingyen!

Komplett online hálózatépítési rendszert építettem fel, az alapoktól haladó szintekig. Ezeket kaphatod meg most ingyen tőlem, ha becsatlakozol hozzám.

 

 

Részletekért nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Csatlakozz be hozzám a MeWe nevű cenzúramentes új közösségi oldalhoz itt!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!