fbpx

Mik ezek a számok, amiket minden hétfő reggeli kiírok a Facebookra?

 

Mi lehet ez? Forint? Euró? Dollár? Lehet akár mindegyik, de ezek tokenek. Ebből lesznek a coinok, ebből dollár, amiből forint is lehet. Ehhez pedig még dolgozni sem kell. Elég azt tudni, hogy ez lesz a fizetőeszköz a rendszer használatáért. Ennek úgy van értelme, hogy nem csak a tagok, hanem mindenki más is tudja használni a rendszert.

Így is van. Az egész kriptovilágnak készül, kripto és blokkláncszakértők által. De, a csomagtulajdonosoknál van a fizetőeszköz. Nálad is lehet, minden vasárnap egyre több. Így ennek segítségével a csomagra költött pénzed többet fog érni sokkal, mint amennyiért vetted!

 

Tonekek, olyan kripto eszközök, amiknek nincs saját blokkláncuk. A blokkláncunk elkészülése után épp ezért a tokenjeid coinokkál válnak, amik lesznek a rendszernek a fizetőeszközei. Ezek lesznek nálad és nálam.

 

 

További részletekért nézd meg a videót most!

Még több részletért pedig jelentkezz a VIP csoportomba, ahol sokkal több részletet tudsz meg a kibeszélő show videókból.

 

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!