Már csak pár nap és indul az új Freedomxpress!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Február 15-től minden porcikájában megújul a Freedomxpress üzlet. Jön az új Zamnia webáruház! Ez egy teljesen megújult webáruház lesz, ami alkalmas lesz arra, hogy kezelje az új FMCG kategóriát, ami nem más mint az élelmiszer, vegyi áru, kozmetikum, ital és bármely napi fogyasztási cikk. Ez lesz az üzletünk alapja. Többek között ettől lesz teljesen egyedülálló a Freedomxpress. De megújul a webiroda is, ami szintén fontos a nemzetközi terjeszkedéshez és arra, hogy a növekedést kezeljük.


2020.02.15.-től egy teljesen új Freedomxpress üzletet fogsz látni!

 

Most lesz bemutatva a szombati rendezvényen a központi, profi oktatási rendszer, ami nélkül nem lehet nagy hálózatot építeni semmilyen üzletben. Nálunk ez elképesztően profi lesz. A termékpartneri oldal is megújul.  Sok új termékpartner jön a közeljövőbe a Tesco, Omw, Booking.com, Pelikan.hu, Rentalcars.com, Aliexpress mellé. Ez is fontos, mert ez fogja a belépőcsomagod árát visszahozni.

Megújul szintén a kompenzációs terv. Több bónusz lesz, ami több pénzt jelenthet neked is! Egyszerűsödnek a belépőcsomagok is és több mindent kapnak a csatlakozók. Szóval, te már egy teljesen új Freedomxpress üzletben lehetsz. Ha, kíváncsi vagy, hogy még milyen újdonságok lesznek, akkor nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*