fbpx

Lőttek a forintnak és az eurónak?

Ezt nem tudjuk biztosan, de ahogy áll most a szénája a nemzeti valutáknak, nem sok érv van mellette. Ki tudja, hogy a világ irányítóinak mi a terve a pénzzel? Sok jót nem jósolok neki. Ezt vették észre nagyon okos emberek, amikor megalkották a kriptovalutákat. De, ehhez is alkalmazkodtak a pénz irányítói és elkezdték szabályozni, kontrollálni ezt is a centralizált tőzsdéken keresztül. Az orosz-ukrán háború megmutatta, hogy bárkinek a számláját képesek befagyasztani. De, hál, istennek erre is megvan a válasza a kripto világnak. Ez nem más, mint a decentralizált világ. Tőzsdék, számlák stb. Ezt már nem tudják kontrollálni a nagyurak…

Viszont itt van még munka rendesen, mert az átlagemberek nem tudják kezelni ezt, mert túl bonyolult, drága és nem átjárható a különböző tőzsdék. A mi cégünk erre talált megoldást egy nemzetközi blokklánc író csapattal, akik az Ethereum, Polkadot, Avalanche blokklánc írásánál is főszerepet játszottak. De, ezt sem kell értened, ahhoz hogy pénzt keress.

Most odáig jutott a forint, akkor, amikor ezt írom, hogy szó szerint napról-napra egyre kevesebbet ér. Ha valaki otthon tartja pénzét, akkor ez már nagyon nem jó ötlet. Ki örülne annak, hogy elveszíti 1-2 év alatt a pénze vásárlóértékét? Senki, de épp ez történik veled is, ha nem lépsz ebbe az irányba!

Ha, ide rakod a pénzed egy részét, akkor nem csak, hogy megvéded a vásárlóértékét, de a pénztermelő csomagjaink segítségével komoly pénzt is kereshetsz passzívan! Ehhez még dolgoznod sem kell! Viszont szerintem ez most nem jó ötlet. Ugyanis nem tudod gazdagra sporólni magadat és ahhoz, hogy komolyat lépj előre, érdemes dolgozni.

A Következő levélben elmondom, neked, hogy hogyan tudsz komoly pénzt keresni munkával.

>>Addig is nézd, meg ezt a videót most!

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!