fbpx

Ingatlan befektetés vagy egy Validátor melyik hoz többet neked?

 

Ingatlan befektetés vagy egy Validátor melyik hoz többet? Az ingatlan mindig jó befektetés volt. De, amíg néhány évvel ezelőtt még 10 millió alatt volt vidéken egy panellakás, most ugyanez legalábbis Pécsett 25 milliónál kezdődik. Ráadásul sokszor ezek elég lepukkant lakások. A kérdés mennyit hoz havonta egy ilyen. Maximum 150.000 forint Pécsen. Pesten ugyanez 50-60 millió és max 300.000 ft amit hoz, vagy valami hasonló.

Nyilvánvaló, hogy készpénzre lakást kevés ember tud venni. De, azért embereknek van 5-10 millió forintja, amit meg akar védeni a brutális inflációtól. Régebben ez nem volt számottevő, de most, ami van az nem normális. Muszáj megvédeni a pénzünket az enyészettől.

Egy validátor viszont sokkal kevesebbe kerül, és sokkal többet hoz havonta és nincs gond mind egy lakással. Ebben a rövid videóban elmondom, hogy ez hogy működik pontosan. Egy validátor gazdaggá tud tenni, nem egyszerűen csak pénzt hoz neked.

 

Ingatlan vagy a Validátor hoz több pénzt neked havonta? A videóból kiderül. Nézd meg most!

 

 

További részletekért nézd meg a videót most!

 

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

 

Csatlakozz a vadonatúj VIP üzleti  kripto és blokklánc csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!