fbpx

Hogyan tudsz te is kezdőként gyönyörű képeket csinálni a Canvával 1 óra tanulás után?

 

Hogyan tudsz te is kezdőként gyönyörű képeket csinálni az ingyenes Canvával? Nyilvánvaló, hogy a Canva szerkesztővel a határ a csillagos ég. Szinte bármilyen képet tudsz szerkeszteni, főleg a fizetős verzióval. De, most őszintén ezzel az infóval ki vagy segítve? Szerintem nem. De, ha azt mondom, hogy megmutatom, hogyan lehet ingyenes Canva fiókkal gyönyörű képeket csinálni a linkelhető képkészítőhöz, vagy blogbejegyzéshez, Facebook megosztásokhoz, mindezt 1 óra alatt, akkor ez érdekesebb? Naná!

Ha, belegondolsz, leginkább ezekhez szeretnél képeket, akkor ezt kell megtanulni első körben. Épp ezt fogom megmutatni, mindezt úgy, hogy én magam is most kezdtem és most tanulom és ennek ellenére képes vagyok én is szép képeket létrehozni. Hozzáteszem ezekre képtelen voltam a Photoshop segítségével, de itt a Canva szerkesztőben 1 óra alatt megtanultam, úgy hogy valaki ezt megmutatta.

Pont ezt szeretném neked  megmutatni a videóban.

 

Ebben a minikurzusban 1 óra latt megtanulod, hogy hogyan tudsz gyönyörű képeket létrehozni.

 

 

Bővebb információért kattints a videókra most

 

 

 

Itt tudod beszerezni magadnak mindössze 4990-Ft-ért azt a Minikurzust, aminek segítségével te is meg tudod tanulni 1 óra alatt a képszerkesztést.

 

Ács Zoltán

info@acszoltan.hu

70/632-9859

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!