fbpx

Hogyan tudsz pénzt keresni a Linkelhető képkészítő programmal? Milyen eszközöket kapsz hozzá?

 

Hogyan tudsz pénzt keresni a Linkelhető képkészítő programmal? Milyen eszközöket kapsz hozzá? A Linkelhető Képkészítő egy elképesztően hasznos szoftver, aminek segítségével több ingyenes kattintást kaphatsz, ami több bevételt hoz neked. Ne feledd több kattintás több üzlet! Viszont ezzel lehet pénzt keresni! A szoftver az én tulajdonomban van, tehát nem függünk senkitől. Ha, rendelkezel, a szoftverrel érvényes előfizetésed van, akkor te tudod árusítani, amihez egy általam készített sales oldalt kapsz ingyen, egyedi saját linkkel, ami téged beazonosít. Így tudjuk a vásárlás tőled jött.

 

40% jutalékot tudok fizetni neked minden eladás után. A közeljövőben megírt hírleveleket is kaphatsz, aminek segítségével még könnyebb lesz a listaépítés, és eladás. Ami, fontos, hogy ez nem egy MLM üzlet. Ez affiliate marketing, ami a saját értékesítés után fizet.

 

A szoftvernek van magyar és angol verziója is. Éves előfizetéssel és örökös tagsággal is. Szóval ez egy jó alkalom arra, hogy pénzt keress könnyedén.

 

A részletekért nézd meg a videót most!

 

Ezzel a szoftverrel két fajta módon is tudsz pénzt keresni. Használatával és ha valakinek eladod.

 

De, hogy ez hogy működik pontosan, azt a videóban mondom el neked.

 

 

 

 

Ács Zoltán

info@acszoltan.hu

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!