Hogyan tudsz elindulni, akár egy 50 eurós csomaggal? Hogyan kaphatsz több mint 60% direkt bónuszt a szokásos 10% helyett?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ez a videó egyaránt szól azoknak, akik tényleg nem tudnak elindulni több pénzzel. Viszont ugyanúgy szól ez networkereknek is!

Ez furcsa lehet most neked. Mert egyértelmű, hogy kispénzűeknek ez miért előny, de networkereknek ez miért nagy ügy? Mert egy networker, egy tapasztalt hálózatépítő úgy néz meg bármilyen üzletet, hogy képes e egy kezdő is építeni. Márpedig ez a marketingterv, képes bárkit átlagnál jobban segíteni.

Nyilvánvaló, hogy egy 64% -os direkt bónusz az teljesen egyedülálló az iparágban, ami persze, hogy azt jelenti, hogy sokkal több pénzt lehet keresni vele. Márpedig az egyik legfontosabb dolog, hogy, ha valaki elkezdi az üzletet, akkor pénzt tudjon keresni.

Egy hálózatépítő pedig azt nézi, ha sokan keresnek a hálózatából, akkor a növekedés sokkal nagyobb lesz, mint egy átlagos hálózatból.

Ez a csomag, nem csak a kispénzűeknek előny, hanem a networkereknek is, mert egy networkernek fontos, hogy minél több ember tudjon sikeres lenni a hálózatában.

 

Most pedig nézd meg a videót a részletekért!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes audió sorozatért, akkor itt megteheted most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

 

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!