fbpx

Ha, tudnád azt, amit én megtudtam a hétvégén egy komoly kripto kiképzésen a hétvégén a kriptovilágról és az üzletünkről, akkor egy percet sem gondolkodnál, hogy velem tarts!

 

 

Amikor valaki elkezd foglalkozni valamilyen kripto üzlettel, akkor lényegében semmi tudása nincs a kripto világról. Nekem sem volt. Ez az is jelenti, hogy legtöbbször olyan dolgokat mondunk, ami egy kriptoszakértő számára megmosolyogtató.

Épp ezért életbevágóan fontos volt nekem, hogy ebből kiszakadjak és megtanuljam ezt a világot és a működését. A múlt hétvégén ez sikerült nekem. A Magyarország két legnagyobb és legismertebb szakértője oktatott minket. Külön szerencse, hogy ők a cégünk alapítói.

Ezért valódi kripto üzletben vagyunk valódi ajánlattal, amivel komoly vagyont teremthetsz magadnak passzívan, még munka nélkül is!

 

Vidákovics Attila és  Molnár Péter oktatja Magyarországon a bankok munkatársait a Corvinus és Milton Friedman egyetemen a diákokat és még számtalan helyen a blokklánc technológiát. Most ők oktattak bennünket is. Ők a cégünk alapítói. Akik valódi kriptoüzletet hoztak létre az egész kriptoközösségnek. Te ebből tudsz profitálni!

 

 

További fontos részletekért nézd meg a videót most!

Még több részletért pedig jelentkezz a VIP csoportomba, ahol sokkal több részletet tudsz meg a kibeszélő show videókból.

 

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!