Ha, most csatlakozol hozzám, akkor most kaphatsz ajándék pozíciót tőlem az akciós csomagokon kívül.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Amúgy is hihetetlen akciókat vehetsz igénybe. Nagyon értékes csomagot harmadáron, vagy a legnagyobb csomagot féláron megkapod. Ez mindenképpen elképesztő előnyt jelenthet neked. De, én ezen felül tudok neked ajándék pozíciót adni, ha elindulsz velem az üzlet gyorsító sávjában, ahol nagyon gyorsan kereshetsz 1 millió forintot vagy akár lényegesen többet.

 

Ennek a részletét a videóban mondom el neked.

 

Szokott hozzád jönni rendszeresen valamilyen futárszolgálat? Szoktad látni a szomszédnak hoznak csomagot? Keresel te ebből pénzt? Szeretnéd, ha azt látnád, hogy meg a GLS futárszolgálat és a kiszállított csomagjainak egy része után pénzt keresnél?

 

Képzeld el, hogy, ha látsz egy futárt aki csomagot visz ki valahova, akár a szomszédodba, te abból pénzt keresel. Erről szól a Freedomxpress!

 

Mert ha igen akkor ez a videó neked szól.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Itt tudsz feliratkozni az új hanganyag sorozatra, amik lépésről lépésre bemutatja az új rendszert neked!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!