Ha, most csatlakozol hozzám, akkor az ONLINE HÁLÓZATÉPÍTÉST is meg tudod tanulni!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Nem kérdés, hogy a Freedomxpress egy online üzlet, hisz az e-kereskedelem maga egy online felületen történek. De, ettől még nem biztos, hogy tudod, hogyan kell ezt, vagy bármely üzletet online terjeszteni. Most ezt tudod megszerezni tőlem és megtanulni, ingyen!

Nem kérdés, hogy ennek mekkora értéke van ebben a zűrzavaros világban az online eladás, hálózatépítés képességének. Ami még fontos szerintem az, hogy sajnos a régen megtanult tudás, ebben a zűrzavaros világban nagyon korlátozottan működik.

Új tudásra van szükséged ahhoz, hogy talpon maradj. Ez nem más, mint az online világ szabályainak a megtanulása. Ha, most csatlakozol hozzám, akkor most ezt megtanulhatod!

 

Meg tudod tanulni most az online hálózatépítés minden trükkjét, ha most csatlakozol!

 

Bővebb információért nézd meg a videót most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!