Ha, félsz a korona vírustól, akkor nyugodj meg a Freedomxpress 100%-ban online is működtethető.

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Nem az a lényeg, hogy te mit gondolsz a koronavírusról, hanem, hogy a tömeg mit gondol. A tény az, hogy a médiának sikerült Magyarországon is komoly pánikot gerjeszteni.

Vásárlási pánikkal kezdődött, de előbb utóbb itt is szigorítások lesznek, ami nagyon megnehezítik azt, hogy emberek találkozzanak, illetve a félelem miatt nem fognak annyit találkozni személyesen az emberek egy kávézóban, vagy valamilyen nyílt helyen.

Ez a vírus jelenleg nagyobb pánikot okozott, mint ami indokolt Magyarországon. De tény, hogy hatással van az emberekre. 

 

Márpedig ez az offline hálózatépítőknek a dolgát nagyon megnehezítik. Ha egy cég, csoport, vagy szervezet nem rendelkezik online eszközökkel. Márpedig a legtöbb cég így van ezzel.

Mivel én évek óta online hálózatépítést oktató, könyvet is írtam róla, persze, hogy egyből így alakítottam ki a rendszert. A Freedomxpress üzletben cég szinten is, de a mi csoportunknak van egy olyan online terjesztési és oktatási rendszere, ami teljességgel alkalmas arra, hogy akár 100%-ban online tudjuk működtetni a Freedomxpress üzletet.

Nem csak a vírus miatt, de a világ az online irányba megy, ha tetszik ha nem. Itt a Freedomxpress teljesen kompatibilis az online világgal.

 

A másik fontos dolog, hogy az emberek rá fognak szokni, akár félelem miatt az online vásárlásra. Ha a vírus elvonul, akkor viszont a szokás megmarad akkor még több ember fog online vásárolni.

Itt jön a képbe a Freedomxpress, mert mi egy olyan MLM cég vagyunk, aki egy e-kereskedelmi cég, ami hétköznapi, nélkülözhetetlen termékekre épül, így még könnyebb ezt az üzletet építeni, csinálni. Ez pedig, több mint érdekes lehet számodra!

 

Ha, kíváncsi vagy a részletekre, akkor nézd meg a videót most! 

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

UPDATE: Pár perce jelentették be, hogy a kormány vészhelyzetet rendelt el, és betiltotta a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket. Ez csak erősíti azt, amiről a videóban beszéltem!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*