Ha, cégváltásban gondolkodsz, mert a korlátozások nem tettek jót a cégednek, akkor válaszd a Freedomxpress üzletet!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Nem biztos, hogy azért akar valaki váltani, mert rossz a cég. Persze ez is lehet egy ok. Az is előfordulhat, hogy az euró árfolyam drasztikus változása miatt a termékek ára egy irreális szintre ment. Ami persze megnehezíti a munkát. Ha egy adott cégnél van havi kötelező vásárlás, akkor ez is már egy olyan szintre ment, ami irreálissá vált és ez már akadályozza a munkát.

Az is elképzelhető, hogy a koronavírus miatt a z üzleted termékei partvonalba kerültek, mert most nem fontos megvenni. Bármi is az okod a váltásra, most a jó oldalra kerülhetsz. Miért? Azért mert a Freedomxpress üzlet egy e-kereskedelemre épített network üzlet, de nem csak networkereknek! Hanem átlagembereknek és vállalkozóknak is!

Ha. hanganyagban szeretnéd meghallgatni, akkor kattints ide:

 

 

 

Egy modern cégnek, már online is kell működnie, ha kell 100%-ban. hogy például egy járványhelyzetben is akadály nélkül tudjon működni. A Freedomxpress ilyen.

 

 

A részletekért nézd meg a videót, vagy hallgasd meg ezt a hanganyagot.

 

Itt tudsz feliratkozni az új hanganyag sorozatra, amik lépésről lépésre bemutatja az új rendszert neked!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!