Ha céget akarsz váltani, akkor válaszd a Freedomxpress üzletet! 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ha követed a videóimat, akkor megtudtad, hogy azt, hogy az elmúlt 6 évet útkereséssel töltöttem. Kerestem a megfelelő üzletet, ami 100%-ban kompatibilis velem. Az, hogy olyan cégekben voltam, ami nem volt ilyen az nem a cégek hibája. Egyszerűen nem az én üzleteim voltak.

Persze ezeket nem rögtön vettem észre, hanem kb 1 év után. De, amikor váltottam, az szinte mindig az év elején történt. De a döntés erről, mindig az előző év végén hoztam meg. Ezzel sok ember így van. Hisz mindenki számot vet az évvel. Ha pedig nem azt hozta, amire számítunk akkor az emberek nyitottá válnak másik üzletek felé.

Én magam is így voltam ezzel. De, mivel, hogy tudom, hogy mások is így vannak, ezzel ezért úgy gondolom, ha már nézed a videóimat, akkor ezzel te is így vagy. Sőt! Ha ezt a videót nézed, akkor ez majdnem biztos, hogy így is van.

Nagyon fontos, hogy a rendezvény megfelelő színvonalú legyen. Csak azok a cégek lesznek nagyok, ahol erre odafigyelnek. A Freedomxpress cég ilyen.

 

A Freedomxpress üzlet velem 100%-ban kompatibilis. Minden, amit akartam itt egy helyen megvan. De, ami még ennél is fontosabb, hogy semmi olyan dolog nincs, ami eddig akadályozott az üzletépítésben és minden eddig üzletemben jelen volt. Nekem ez nagyon fontos volt!

Például nincs havi kötelező vásárlás vagy havidíj, ami nekem elképesztően megnehezítette a munkámat. De egyéb más bosszantó dolgok sincsenek. Viszont van egy kiemelkedő karrierterv, autóprogram, utazási kihívások és egyéb motiváló dolgok.

Itt az utazás kihívások csak jó helyeken vannak. A Következő San Francisco Las Vegas lesz. A Freedomxpress erre is odafigyel.

 

Nem véletlen, hogy pontosan 1 év alatt elértem a Gyémánt üzleti szintet a Freedomxpress üzletben. Pályafutásom alatt harmadszor lettem gyémánt, így van összehasonlítási alapom és rengeteg tapasztalatom az MLM iparágból. Pontosan ezért ajánlom neked ezt az üzletet.

Amikor valamilyen üzleti szintet érsz el, akkor a Freedomxpress cégnél a megfelelő színvonalú elismerést fogsz kapni.

 

 

További részletekért nézd meg a videót most!

 

Részletekért nézd meg a videót és ezt a prezentációt!

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*