Ha biztonságot, biztos jövőt akarsz, akkor legyen saját webáruházad!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Szerintem minden ember találkozott már azokkal a hírekkel, hogy a koronavírus nagy nyertese az e-kereskedelem. Legutóbbi elképesztő hír, hogy az Alibaba webáruház Kínában a szinglik napján november 11.-én egyetlen nap alatt 75 milliárd dollár forgalmat ért el! Igen jól láttad 75 milliárd! Ez nyilvánvalóan felfoghatatlan, elképesztő. De, lényegében ez minden webáruházat érint. Hisz karantén alatt hol fognak vásárolni az emberek? Egyértelmű, hogy webáruházakban. Ott nincs karantén és nem este 7-ig vannak nyitva, hanem nonstop az év 365 napján. Már, csak egy kérdés van, hogyan lehet neked is webáruházad?

Ebbe az iparágba hívlak téged! Itt biztonságban van és fényes jövőd! A Cikk forrása: https://hirado.hu/kulfold/kulgazdasag/cikk/2020/11/12/tarolt-az-alibaba-75-milliard-dollar-bevetellel-zarta-a-szinglik-napjat

 

Hisz, akinek van, az lényegében anyagi biztonságban van és ez most nagy szó! Ha téged is érdekel, hogy miként lehetsz te is webáruház tulajdonos és nyertese, hogy lehetsz ennek a helyzetnek, akkor nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Van egy általános infó a Freedomxpress üzletről, amit itt tudsz elérni.

 

Viszont, ha te hálózatépítő vagy és több pénzt akarsz keresni,akár egy komolyabb karriert elérni, mint én akkor neked erre az infóra van szükséged.

 

Itt tudod elérni a hálózatépítőknek szánt információt.

 

Mind a két esetben egy audió sorozaton keresztül megismerheted az üzletet. Kattints arra a linkre ami téged érdekel. Egy biztos, hogy mind a két esetben fogsz tudni pénzt keresni, csak két különböző oldalról mutatom be az üzletet.

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!