Gyere indulj el velem a dupla pont akcióval, akár 50 euróval, vagy ajándék 50 eurós csomaggal!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ebben a videóban elmondom azt, hogy teljesen nulláról milyen esélyed van a Freedomxpress üzletben. Nagyon fontos, hogy a Freedomxpress mindenki számára elérhető, pontosan azért, mert már 50 euróval is el tudod indítani. Ráadásul nincs havi kötelező vásárlás, vagy havidíj. Tehát nincsenek folyamatos költségek. Ezek fontos dolgok persze, de ne felejtsük el, azt sem, hogy minden eddiginél könnyebb elérni az első 1 millió forintos bevételt az általam ismert üzletekhez képest.

Ha, most indulsz velem, akkor dupla karrierpontot kapsz ebben a hónapban. Ez gyorsabb szintelérést, több jutalékot jelent neked.

 

Persze lesz, aki szeretne egy 7 millió forintos autót. De, ne felejtsük el, hogy itt minden euró mögött valós vásárlás van. Konkrétan levásárolható az általad berakott pénzed. Ez azt jelenti, hogy lényegében nincs kockázatod. Persze, az is fontos, hogy ezek csak rövid és középtávú célok. Persze, hogy lehet sokkal többet is elérni, komoly karriert, de azt is tudom, hogy ahhoz hogy valaki elinduljon, kell valamilyen konkrét cél.

Ebben a videóban épp erről fogok neked beszélni, hogy mit érhetsz el a Freedomxpress üzletben.

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Van egy általános infó a Freedomxpress üzletről, amit itt tudsz elérni.

 

 

 

Viszont, ha te hálózatépítő vagy és több pénzt akarsz keresni, akár egy komolyabb karriert elérni, mint én akkor neked erre az infóra van szükséged.

 

Itt tudod elérni a hálózatépítőknek szánt információt.

 

 

 

Mind a két esetben egy audió sorozaton keresztül megismerheted az üzletet.

 

Kattints arra a linkre ami téged érdekel. Egy biztos, hogy mind a két esetben fogsz tudni pénzt keresni, csak két különböző oldalról mutatom be az üzletet.

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

 

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!