Gyere, építsünk abból hálózatot, amit otthon használsz!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

 

Micsoda ötlet, hogy nem kell méregdrága ismeretlen speciális termékekkel foglalkozni. Hogy, nem kell eladnod, mert a gyártók már rég eladták a reklámokon keresztül a termékeket. Mennyivel másabb olyan termékekkel foglalkozni, amit már most is használsz és tele van az otthonod.

Hogy érzékeltessem a különbséget, mond meg nekem, hogy jelen pillanatban mennyi MLM termék van az otthonodban? Mennyi olyan, ami a boltban kapható? Melyikből van több? Ugye hogy a normál dolgokból. Szerinted akkor melyikben van nagyobb üzlet? Nyilván a boltban kapható termékekből.

Képzeld el, hogy mekkora üzlet az, amiben lényegében minden ilyen termék megvásárolható. A Freedomxpress üzlet erről szól! Ide hívlak!

 

 

Pontosan ezeket kaphatod meg a Freedomxpress webáruházában! Nem néhány MLM terméket, hanem minden, amit már most is használsz. Ezeket a termékeket nem kell megmagyarázni, hogy miért jó, mert lényegében nélkülözhetetlenek. Ezért a Freedomxpress minden idők legkönnyebb MLM üzlete lesz!

Ide hívlak téged! Szenvedni akarsz, vagy könnyebben akarsz dolgozni? Akarsz havi kötelező vásárlást vagy nem?

Szó szerint, minden amit az otthonodban találsz annak a 80%-a kapható lesz a Freedomxpress üzletben. Ebből tudsz a segítségemmel egy webáruház láncot felépíteni!

 

A Freedomxpress üzletben minden megtalálható, csak a kötelező vásárlás nem, ami elképesztő nehézséget okoz a hálózatépítőknek más MLM üzletben. De hála istennek itt ilyen marhaság nincs. Viszont elképesztő lehetőség van, hogy olyan termékekkel foglalkozunk, ami lényegében minden ember háztartásában megtalálható!

Na, ez egy komoly nagy üzlet! Részletekért nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a most!

Részletekért nézd meg a videót és ezt a prezentációt!

 

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*