Gyere be most egy 52 eurós csomaggal és kapsz egy ajándék 30 eurós unitot! + Használd ki a legújabb fantasztikus akciót, amivel több pénzt kereshetsz!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Szeptember 10 az utolsó dátum, hogy te ezeket a kedvezményeket igénybe vedd. Első fontos dolog, hogy ha most egy 52 eurós csomaggal bejössz, akkor abban van egy 30 eurós unit, ami az egyik előfeltétele, hogy részt tudj venni az autós üzletágban. Ezt most ajándékba kapod!

Természetesen, ez mögött valós termékforgalom van, amiről már többször beszéltem és mutatok is erről egy videót, de most azt akarom, hogy a lényeget megértsd most.

A másik akciónak a lényege, ami szintén szeptember 10.-ig tart, hogy te több pénzt kaphatsz az üzlet különböző részein. Erről részletesen beszélek a videóban.

Kattints a videóra a részletekért most!

Kizárt hogy ilyen könnyen te ekkora pénzhez juss az MLM világban. De itt a Freedomxpress üzletben ez is lehetséges!

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedomxpress prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

A videóban azt is elmondom, hogy hogyan kaphatsz 20000 euró helyett 25000 eurót az autós pozíciód kifutásánál, akár 11 szer!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!