fbpx

Gyémánt Tanfolyam

Az Első és Egyetlen Tanfolyam, ami megtanítja Neked, hogy Hogyan legyél Gyémánt a saját üzletedben, akár online.

Ha kíváncsi vagy azokra a titkokra, amiket soha nem mondtak el Neked, akkor itt megtudhatod!

Azt, hogy hogyan lehetsz Gyémánt, akár online!

 • 3 különböző üzletben lettem Gyémánt az elmúlt 15 év alatt.
 • Legutóbb tavaly október 31.-én.
 • Ezt az eredményt 95%-ban online értem el.

Pontosan tudom, hogy mit kell tenni. De félreértés ne essék, ezek nem technikai tanácsok! Minden üzletben van egy bizonyos technika, amit el kell sajátítani.

Én leginkább a Gyémánt gondolkodást tanítom meg neked, online és offline is. Sok olyan rejtett titok van, amiről soha nem beszélnek, de én ezeket is elmondom Neked!

 • 25 Különböző Modulban,
 • 25 Különböző Témában fogsz videókat találni,

Amiből meg fogod tanulni a Gyémánt gondolkodást és mindent, ami ahhoz kell, hogy Te is elérd a Gyémánt üzleti szintet a saját üzletedben.

Kinek szól ez a Tanfolyam?

 • Nem akarsz gyémánt lenni
 • Már mindent tudsz erről az iparágról
 • Nem vagy tanítható
 • Csak Facebook csoportokba akarsz posztolni
 • Meg vagy elégedve az eredményeiddel
 • Gyémánt akarsz lenni
 • Úgy érzed, van mit tanulnod egy gyémánttól
 • Hajlandó vagy megtanulni azt, ami működik
 • Meguntad a csoportokba való posztolgatást
 • Végre eredményes akarsz lenni

Figyelem!

A koronavírus elképesztő helyzetet teremtett itt Magyarországon is! Hosszú idő után újranyitott az ország, de ezt nem tudjuk meddig tart. Viszont az emberek rájöttek arra, hogy online könnyebb dolgozni. Ez az igény és ezt kell kielégíteni. 

Most kérdezheted, hogy “Mit tudok én tenni?”

Meg kell tanulnod a valódi online hálózatépítést!
Ez nem egy javaslat, hogy tanuld meg, hanem az egyetlen lehetőséged a sikerre! Ezt nem fogod magadtól megtanulni. Én sem magamtól talultam. 

Én ezt tudom neked megtanítani, bármely üzletben is vagy!

A Gyémánt Tanfolyam előnyei:

Exkluzív információk

Információt kapsz egy Gyémánttól, aki 3 különböző üzletben is gyémánt lett.
Olyan titkokat árulok el, amit máshonnan nem kapsz meg!

Megváltoztatja az életedet!

Nem kell kísérletezgetned és pénzt égetned feleslegesen, elég, ha megnézed az előadásokat.
Az ott elhangzott a tanácsokkal, időt és pénzt takarítasz meg. Mellesleg sikeres leszel.

Bárhonnan nézheted

Nincs utazási költség és nem kell alkalmazkodnod senkihez sem, ott nézed, ahol Te akarod.
Az előadásokat nézheted mobilról is ágyban, pizsamában vagy öltönyben, az irodában, vagy ahonnan akarod.

Szerezd be a Tanfolyamot és legyél Te is Gyémánt, a saját üzletedben!

A Teljes Gyémánt Tanfolyam Most csak 99 990 Ft-ért!

Bankkártyás fizetés esetén kattints a lenti gombra, és szerezd meg az extra ajánlatokat is!

A fizetés a CIB bank biztonságos rendszerén keresztül történik.

Átutalással is fizethetsz, ebben az esetben az Online Prosperity Akadémia Gyémánt Tanfolyamának
összegét a következő számlaszámra utalhatod:

A számlaadatok: Ács Zoltán István
Raiffeisen Bank: Számlaszám: 12072552-01484775-00100009
(megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

Ajánlások

Getta Mónika
Getta Mónika
Tovább olvasom
Nem sok apa mondhatja el magáról, hogy a munkaideje minden percét a gyermekével töltheti, és ezt még élvezi is. A napi teendőimet végezve is szeretném, hogy kislányom ne töltse egyedül a bölcsőben töltött perceket, ezért a guruló fekvőhelyének köszönhetően be tudom tolni az apukája dolgozószobájába. Ilyenkor ők együtt munkálkodnak. Áhítattal nézik egymást. Erről képek is készülnek, amiket újra és újra szívesen látok a közösségi hálón. Nem utolsósorban Zoli online szaktudása és néhány kütyü lehetővé teszik azt is, hogy teljesen mindegy, hogy éppen a Balatonon, Floridában vagy Pécsett éljük a mi kis életünket.
Kasza Tamás
Kasza Tamás
Lezárás Specialista, Bestseller Író, Nemzetközi Tréner
Tovább olvasom
Ács Zoltánt 1997 óta ismerem. Ő az egyik legszorgalmasabb és legintelligensebb hallgatóm. Amikor saját lábra álltam, 2005-ben Zoltán már profi online szakember volt. Hónapról hónapra felhívott és elmondta, mit változtassak a hírleveleimben, honlapomon és a hirdetéseimben. Rengeteget segített nekem, hogyan legyek piacvezető és keressek sok pénzt. Ezeknek a tanácsoknak hála, Közép-Kelet-Európa legjobb értékesítési trénere lettem. Most végre ezekhez a tanácsokhoz bárki hozzájuthat.
Lázár Csaba
Lázár Csaba
Márkaépítés Specialista
Tovább olvasom
Ács Zoltánt nagyon régóta ismerem, és az egyetlen olyan barátom, aki teljes egészében az Online Marketinget használja. A több mint 10 éves tapasztalata az online világban olyan professzionális szintre emelte az üzletét, melynek segítségével bárki sokkal hatékonyabbá teheti üzleti működését. Legutóbb egynapi személyes konzultációt kaptam tőle, ami gyökeresen megváltoztatta az online felületeim hatékonyságát. Szóval ha profi segítséget szeretnél az online marketingedhez, Ács Zoltánt szívből ajánlom Neked!
Gyura Attila
Gyura Attila
Tovább olvasom
Zoltánt több éve ismerem, és mindig felnéztem rá. Dolgoztunk együtt több üzletben is, amelyekben sikereket értünk el, de igazából ő mindig megelőzött ezen a téren. Az online marketing szakmát is együtt kezdtük, és mondhatom, nagyon örülök ennek, mert 2015-ben és az elkövetkező években már elengedhetetlen az online jelenlét. Ebben a könyvben minden olyan online technikát, trükköt megoszt velünk az író, ami valóban működik a gyakorlatban is.
Zseli Csaba
Zseli Csaba
Tovább olvasom
Ács Zoli igazi profi az online hálózatépítésben, ezt onnan is tudom, hogy sokat segített nekem ezen a területen. Valóban ért hozzá, működik, amit tanít, és eredményt hoz. A könyve valódi igényt elégít ki, mert egyre többen próbálnak pénzt keresni az interneten. Nekik ez a mű kötelező olvasmány.
Hajdó Zsolt
Hajdó Zsolt
Network Dropshipper
Tovább olvasom
Szia Zoli!Úgy három éve követem az általad tanított rendszert, de idáig nem, vagy csak részben fogadtam meg a tanácsaidat az online hálózatépítéssel kapcsolatban. Megvolt az értékesítési csatornám ugyan, de nem jöttek az eredmények. Történt aztán, hogy céget váltottam, és megcsináltuk az új rendszert is hozzá. Elhatároztam, hogy mi lenne, ha betartanék minden instrukciót, amit tanítasz, vajon milyen eredménye lenne? Hát nem hittem a szememnek! Volt olyan nap, amikor húszan is feliratkoztak hozzám! Önálló regisztrációk történtek! Csak kapkodtam a fejemet. Minden úgy működik, ahogy mondtad. Blogolni, blogolni, blogolni! Először még nem látszik, de a blogolás nagyon erős. Ahogy mondtad, három hónap múlva robban! Most már látom, hogy az működik, amit Te tanítasz, és ez a saját tapasztalatom!Köszönettel Hajdó Zsolt
Rácz Gabriella
Rácz Gabriella
Mindset és Life Coach
Tovább olvasom
Kedves Zoli! Szeretném megköszönni azt a rendkívüli munkát amit beletettél abba, hogy embereknek segíts az online munkában a tanfolyamaiddal és a folyamatosan bővülő belsőkör hanganyagaiddal. Én rengeteg inspirációt, ötletet, motivációt kapok tőled nap, mint nap a hanganyagaid által. Minden nap hallgatom a belső kör anyagait és biztos vagyok benne, hogy a legjobb befektetés volt részemről. Aki komolyan gondolja az igazi online munkát azt megismerni és alkalmazni ez a tudás anyag, amit te egyberaktál a legjobb ami ma elérhető. Valóban annyira sokrétű ez a munka, hogy évekbe telt volna nekem minden információt beszerezni, ha nincs az Online Prosperity Akadémia vagy a kommunikációs tanfolyam vagy akár a Blogging tanfolyam. Lépésről lépésre tanulok akkor, amikor a kutyámat sétáltatom vagy a házimunkát végzem itthon és egyre lelkesebb és motiváltabb vagyok, mert van aki mutatja az utat. Most már nem kell órákig az interneten lógnom keresve a megoldásokat, mert minden itt van egy helyen. Nagyon hálás vagyok ezért és nagyon szépen köszönöm Neked.
Korb Lívia
Korb Lívia
Tovább olvasom
Köszönöm a bizalmadat, a barátságodat és a felkérésedet. Szenzációs a könyved. Kellőképpen rávilágít arra, hogy az új korban az internet elterjedése miként változtatta meg a gazdaságot és ezzel együtt az életet. Ács Zoltán hírnevét az üzleti tehetségénél is jobban megalapozta az előrelátása, illetve az az úttörő jellegű munka, melyben a személyes márkaépítést bravúrosan kombinálja az online marketinggel. Azt hiszem, hogy minden egyes embernek, aki a hálózati marketingben gyorsan akar növekedni, elkerülhetetlen annak a tudásnak a megszerzése, melyet ezzel a könyvvel átnyújtasz számunkra.
Előző
Következő

Ha szeretnél Gyémánt lenni, akár online, de még nincs meg hozzá az üzleted, kattints az alábbi gombra:

Ha szeretnél Gyémánt lenni, akár online, de még nincs meg hozzá az üzleted, kattints az alábbi gombra:

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!