Élelmiszerrel hálózatot építeni? Ki hallott már ilyet?

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Én még nem! Pedig erről lesz szó a Freedomxpress üzletben márciustól. Miről szól egy normál termék alapú hálózat? Felépítik az emberek a hálózatot személyes motiváció miatt és a hálózat használja, forgalmazza az adott terméket. Ebből van a forgalom.

Az FMCG termékek között rengeteg nem romlandó élelmiszer van,amit napi szinten vásárlunk. Ebből hálózatot építeni elég jó ötlet.

 

Egy átlagos termék alapú MLM cég 10-20 termékkel rendelkezik. Van ennél kevesebb és persze néhány cégnek van néhány száz esetleg néhány ezer terméke, de ez már nagyon ritka. Ezeket a termékeket viszont az emberek előtte nem használták. Ezért el kell adni, amit viszont az emberek 95%-a nem tud megtenni.

Ráadásul a cégek 99%-a alkalmazza a havi kötelező vásárlást, vagy a havidíjat. Ezt pedig senki nem szereti. A Freedomxpress cégnél ilyen nincs. Nincs is erre szükség, hisz több százezer termék van a webáruházunkban.

De a nagy durranás márciustól érkezik! Ugyanis jön az élelmiszer, ital, vegyi áru, háztartási cikkek, amiből elképesztő mennyiséget vesznek az emberek mindenféle rábeszélés nélkül.

Az FMCG kategóriában nem csak élelmiszer van, hanem vegyi árú, kozmetika, amit szintén napi szinten használunk.

 

A hálózat itt is felépül, csak nagyon nem mindegy hogy mennyi termék megy át rajta. Nem mindegy, hogy 10-20 ismeretlen termék, vagy több százezer ismert mindenki általhasznált termék.

Nem kell nagy jós tehetség, hogy ez elképesztő üzlet lesz! Ide hívlak téged. Biztos, hogy le akarsz erről maradni? Nem hiszem.

 

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Részletekért nézd meg a videót és ezt a prezentációt!

 

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*