Egyre többet vagy egyre kevesebbet akarsz vásárolni a pénzedért?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Van egy területe a Freedomxpress üzletnek, amiről nem beszéltem eddig, pedig ez is fontos. Egy átlagos termék MLM-ben euró alapú árazással árazzák be. Ha a forint erősödne, akkor ez akár jó is lehetne. De, nem erősödik, hanem folyamatosan gyengül. Pontosan ezért az árak emelkednek.

Körülbelül 2 évvel ezelőtt vásároltam egy üveg MLM terméket. Most mindegy mi volt ez. Akkor ez 10.000 forint volt. Most ugyanez 15000 forint. Ez pedig már irreális. Hozzáteszem, hogy akikkel bevásároltattak, vagy a kötelező havi vásárlás miatt 12000 forintért adják. Nyilván ez se segít sokat azoknak, akik hivatalosan adják a terméket.

A Freedomxpress üzletben forint alapú az árazás. Viszont a jutalékot euróban számolják el. Ami azt is jelenti, hogy ha vásárlunk, akkor az eurónk sokkal többet ér. Tehát nálunk többet ér a pénzed! Márpedig ebben az időszakban ez is számít!

Persze ezen kívül rengeteg más előnye van ennek.

A Freedomxpress üzletben a pénzed többet ér! Ez óriási különbség egy átlagos termék MLM-el szemben!

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!