fbpx

Cégünk alapítói ma előadók voltak a Blockchain Budapest rendezvényen Tudod mit jelent ez?

 

Azt jelenti többek között, hogy a cégünk alapítói szakértők! Kripto szakértők! Azért van ennek jelentősége, mert konkrétan 1 céget sem ismerek a kripto mlm világban, aki ilyet felmutatni. Kripto üzletek jelentős része valamilyen MLM üzletben jelenik meg és sokszor túlzó ajánlatok vannak és semmilyen szakmaiság nincs benne és ezért a kriptovilág üldözi is ezeket a cégeket. A mi üzletünk teljesen más. Nem az MLM világnak készült! Nem akarják lenyűgözni az MLM világot. Viszont a kriptovilágot igen! A tegnapi rendezvény pont erről szólt többek között. A mi cégünk alapja a szakmaiság.

 

Ezen a rendezvényen voltak az alapítók, mint előadók. Magyarország legnagyobb blokkláncrendezvényén. Gondolom egyértelmű, a szaktudás, amivel rendelkeznek. Te pedig ebből tudsz profitálni!

 

 

Az alapítók, Magyarország egyik legismertebb kriptoszakértői, blokklánc írói. Megfelelő referenciával és múlttal. Én nem ismerek olyan céget, akik ilyennel rendelkeznek ezen a piacon. Ez az, amiért én benne vagyok! Ez egy nagyon különleges ajánlat, amihez hasonló sincs a piacon!

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!