fbpx

Bizonyítsd be nekem, hogy ez nem kamu!

Ez egy jogos kérés tőled! Ez a legfontosabb, mert annyi vakítás van a piacon, hogy az hihetetlen. Először is nem Dubaiból jött. Szinte minden kamu üzlet onnan jön. Nincs bent a Dubaii király, herceg stb az üzletben. Nem valahol távol Oroszországban van valami zseni, aki ezt megalkotta.

Akár hiszed akár nem, itt vannak Magyarországon az alkotók, szakértők. Magyarország talán legismertebb és legmegbecsültebb szakértői hozták létre ezt az üzletet.

Felfedezték a problémát és megtalálták a megoldást is! Te, meg én ebből tudunk profitálni! Na, de kik ezek az emberek?

>>Ebben a rövid videóban megtudhatod, hogy kik állnak a projekt mögött.

De, ha csak így röviden felsorolhatom, amit eddig tettek, az már elképesztő.

A Corvinus és Milton Friedman egyetemen oktatják a blokklánc technológiát. De, a bankárképzőben és a Magyar Nemzeti Bankban is. Ők írják Magyarország első blokklánc tankkönyvét. Ők hozták létre az e-diploma, blokkláncon futó diplomarendszerét. 2020-ban az év blokkláncmegoldása díjat is megkapták.

Rendszeres résztvevői a különböző TV csatornákban, mint szakértők. Vidákovics Attila az egyik alapító a Forbes magazinban is szerepelt. Szóval nem amatőrök hozzák létre ezt a rendszert, hanem ők, egy nemzetközi szintén híres blokklánc író csapattal, akik részt vettek az Ethereum, Polkadot és Avalanche blokklánc megírásában.

 

>>A teljes projektet akarod látni, akkor ide kattints!

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!