Bejelentették, hogy elindult a 3. hullám. Neked még hány hullám kell, hogy a kezedbe vedd a sorsodat?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

A tény az, hogy nincs rálátásunk arra, hogy mi a terve a hatalomnak a vírussal. Nincs is ráhatásunk. Egy biztos, hogy, ha rábízod a sorsodat a politikára, a hatalomra, akkor sok jót nem várhatsz, bármely országban is élsz. Egy dolgot tehetsz. Megnézed, hogy a gazdaságnak melyik része működik gond és korlátozások nélkül. Én nem tudok mást, mint az e-kereskedelem. Nagy kérdés az, hogy te ebben, hogy tudsz részt venni?

A Freedomxpress képes arra, hogy egy átlagembert, egy hálózatépítőt vagy akár egy vállalkozót is bevinni erre a területre úgy, hogy ne kerüljön ez sok pénzbe és főleg ne legyenek folyamatos költségek. Úgy is mondhatnám, hogy egyszeri költséggel hosszútávú jövedelemre lehet szert tenni. Persze, rövidtávon is lehet pénzt keresni.

 

Ez a jelen és a jövő egyértelmű útja a kereskedelemben. Már nem az a perspektíva a vállalkozásoknál, hogy béreljünk ki egy üzletet és ott csináljunk pénzt. Sokkal, kisebb költséggel, sokkal nagyobb eredményt lehet elérni. Ebben tud segíteni a Freedomxpress egyedi webáruház programja.

 

Nem tudjuk mikor lesz vége a 3. hullámnak vagy lesz e negyedik, ötödik hullám stb. De, azt tudjuk, hogy az e-kereskedelmben nincsenek korlátozások.

 

 

A részletekért nézd meg a videót, vagy hallgasd meg ezt a hanganyagot.

 

Itt tudsz feliratkozni az új hanganyag sorozatra, amik lépésről lépésre bemutatja az új rendszert neked!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!