Az első BMW autó átadásom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Ebben a videóban nem az eszemet játszom, hanem egyszerűen bemutatom, hogy mit tudsz elérni az üzlettel. A blogom arról szól, hogy, minden, amiről beszélek nap, mint nap, az megvalósítható. Én magam vagyok erre a bizonyíték.

Ez a BMW azon túl, hogy gyönyörű és brutálisan jól meg, egy bizonyos nívót mutat. Mutatja ennek az üzletnek a színvonalát. Gondolom, ezt te is látod, hogy ez nem egy gagyi középszerű üzlet. Megmutattam, hogy milyen egy nyaralás ebben az üzletben, ami szintén egy elképesztő luxusérzést ad, de egy BMW az sokkal kézzelfoghatóbb.

Nem véletlenül vigyorogtam ennyire. Hidd el te is így fogsz mosolyogni, ha megkapod 🙂

El kell, hogy mondjam, hogy én egy nyugodt sofőr vagy. Nem száguldozom, de most már értem, hogy miért mennek a BMW-sek ilyen gyorsan. Nem érzed benne a sebességet. Hihetetlen luxusérzést ad.

Ebben az üzletben te ezt kaphatod. Itt minden profi. Itt nem találsz semmilyen gyenge pontot. Ha pedig elérsz valamit, akkor nyilván el is várod, hogy elismerjenek. Itt megkapod ezt BMW-t, luxusutazásokkal és nagyon magas színvonalú rendezvényeken fognak elismerni.

Ez volt a színpadkép a rendezvényen. Szeretném, ha egyszer a tiéd lenne a színpadon így!

Ha hálózatépítő vagy, akkor tudod, hogy ez mennyire fontos. De, had mondjak egy nagyon jellemző dolgot a cégről. A BMW, amit kaptunk tele volt tankolva. Most erre azt mondhatod, hogy nagydolog. Ha te veszel egy új autót, akkor elárulom, hogy annyi üzemanyag lesz benne, hogy elérj a legközelebbi benzinkútig.

De itt nálunk nem így gondolkodnak. Hosszútávon gondolkodnak az üzlettel kapcsolatban és persze velünk is. Ha eddig azt gondoltad, hogy ez csak egy rövidtávú üzlet, akkor pont a BMW-k, amik ezt megcáfolják. Ugyanis ez nem kevés költség nekik, de megéri, mert ezzel az üzlettel törtélnemet fogunk írni.

Ahogy látszik kislányomnak Olíviának is tetszik az autó 🙂

 

Ez az üzlet a legjobb üzlet, amiben én eddig voltam. Erre vártam mindig. Szerintem ezzel te is így lennél.

Nézd meg a videót és keress meg, hogy tudjak segíteni neked is egy ilyen BMW-t szerezni.

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha e-e-mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!