fbpx

A visszaszámlálás elkezdődött! Már nem sokáig juthatsz hozzá az 1 centes árfolyamhoz!

 

A visszaszámlálás elkezdődött! Már nem sokáig juthatsz hozzá az 1 centes árfolyamhoz! Sokszor beszéltem az 1 centes projektról. Viszont mivel több projekt is készül attól a csapattól, aki 2022-ben az év blokklánc személyisége lett, így a fő projektről beszéltem többet. Hisz ebben a hónapban is tudsz szerezni magadnak ingyen validátor csomagot, ami 4 és 10 millió forint értékű!

 

A cégünk egyik alapítója lett 2022-ben az év blokklánc személyisége. Megkérdőjelezhetetlen a szaktudás, ami ez mögött a projekt mögött van!

 

Viszont a 2022-es év legígéretesebb kripto projektje címet elnyerő Mosaic Alpha a tesztelések vége felé közeledik. Ami, nagyon fontos mérföldkő a decentralizált kripto világban. Ezért is figyelt fel rá a kripto szakma és elismerően nyilatkozott róla.

 

A Mosaic Alpha pedig elnyert az év legígéretesebb kripto projektje címet. Szóval egy díjnyertes projekthez kapcsolódó 1 centes projekttel tudsz teljesen passzívan pénzt keresni!

 

 

Ehhez kapcsolódik a liqudity Pool program, aminek az egyik fő eleme, hogy 1 centes árfolyamon be tudsz szállni és ha, eléri az 1 dollárt, ami nem lehet nagy kihívás, akkor a pénzed 30-szorosa jön vissza. De, ez csak 1 centnél! Hisz ha 10 cent lesz, akkor már csak a háromszorosa jön vissza. Amint elindul a Mosaic Alpha, akkor az árfolyam is változik, így nem sokáig elérhető számodra ez a kedvező ajánlat!

 

Ne, maradj le róla! Részletekért nézd meg a videót most!

 

 

Kattints ide és megismerheted a vadonatúj 1 centes programunkat, aminek segítségével, 1 dolláros árfolyamon 30 szoros megtérülést hozhat neked!

 

 

 

 

Csatlakozz a vadonatúj VIP üzleti  kripto és blokklánc csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan!

 

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!