fbpx

A Polkadot hétvégi Hackatlon programozói világbajnokságát a Validátor Projekt fejlesztői nyerték meg! Tudod mit jelent ez?

 

A Polkadot hétvégi Hackatlon programozói világbajnokságát a Validátor Projekt fejlesztői nyerték meg! Tudod mit jelent ez? Rengeteg kamu ajánlat van kint a piacon. Ezeknek a hátteréről szinte semmit nem lehet tudni. Legtöbbször egy lelkes ismerőstől kapsz egy ajánlatot, amiről persze maga sem tudja, hogy jó e. Itt nem napi hozamokról beszélünk és teljesíthetetlen ajánlatokról.

Viszont mi meg tudjuk mutatni, hogy kik vannak mögötte. Ezt megtettem többször is. Hallhattál róla, hogy az angol nagykövet kitüntette a projektet és az egyik alapítót. Hogy a két szakértő alapítónk, különböző díjakat kaptak.

Most viszont a kulcsfejlesztőink lettek a világbajnokok a Hackatlon versenyen. Ha, megérted, hogy ez miért lehet neked fontos, akkor te sok pénzt fogsz tudni itt keresni passzívan.

 

 

Részleteket nézd meg a videót most!

Csatlakozz a vadonatúj VIP üzleti  kripto és blokklánc csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan!

 

Kattints a videóra részletekért most!

 

 

Itt tudod megnézni a vadonatúj videó sorozatot a Validátor Projektről, ami egy nagyon komoly valódi passzív jövedelmet hozhat neked!

 

 

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!