fbpx

A kriptovilág nagyon értékeli, hogy mi nem dobálózunk százalékokkal.

 

 

2 felé kell osztani az embereket a kripto világban. Vannak a szakértők igen kis számban és a lelkes laikus kripto kedvelők. A második csoport egyértelműen nem érti a kripto világot. Én is ide tartozok. Igyekszem az első kategóriába tartozni. Sokat tanulok ezért, de ez az út hosszú még.Viszont amit megfigyeltem, hogy a lelkes kripto kedvelők elképesztő valótlanságokat mondanak. Nem azért mert bárkit félre akarnának vezetni, hanem még teljesen laikusak. Ezt használják ki azok a a cégek, akik viszont nem biztos hogy tisztességes szándékkal indultak. Rengeteg cég napi sok százalékról beszél, évi sok száz százalékról, sokszor úgy hogy ez fix.

 

Na, most a kripto szakértők gyűlölik ezt! Miért? Csak azért mert ez így nem lehetséges. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy egy kripto befektetés mennyit hoz. Függ a piactól és számtalan dologtól. Nem lehet pontos százalékot mondani éves vagy épp napi hozamra, mert ez egyszerűen lehetetlen! Volt egy érdekes beszélgetés angliai kripto szakértőktől, hogy ők mennyire értékelik, hogy mi nem dobálózunk százalékokkal. Miért van ez? Azért mert az alapítóink valódi kripto szakértők. Ezt ők is tudják, hogy nem lehet ígérni semmit. Viszont ez a projekt, nem hogy nem lesajnált projekt, hanem a pénzügyi világ által díjazott, mint az év legígéretesebb kripto projektje. Tehát én egy díjnyertes a kripto szakértők által elismert üzletbe hívlak.

 

A mi projektünk nem ígér fix százalékokat,mert nem lehet kiszámolni. DE, nyilván ez is sikeres projekt lesz, a tervek szerint, mert óriási az igény a mi szolgáltatásunkra

Még több részletért pedig jelentkezz a VIP csoportomba, ahol sokkal több részletet tudsz meg a kibeszélő show videókból.

 

 

Részletekért nézd meg a videót most!

 

 

Kattints ide a vadonatúj audió hírlevél sorozatra, ahol minden részletet megtudhatsz, arról, hogyan tudsz 4 fajta módon is pénzt keresni akár munka nélkül is!

 

 

 

Csatlakozz a VIP üzleti csoportomba, ahol még több infót tudsz meg az üzletről és kérdezhetsz is nyugodtan az üzletről!

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu
Scroll to Top

Ismerd meg a Valódi Online Hálózatépítést és töltsd le a Valódi Online Hálózatépítés könyvemet ingyen!