A Freedomxpress üzlet golyóálló a koronavírus és annak hatásai ellen!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

 

Ebben a rövid videóban azt mondom el, hogy miért nincs negatív hatással a Freedomxpress üzletre a koronavírus. A leglényegesebb tényező az, hogy teljesen online működtethető üzlet a Freedomxpress. Eleve így kezdtem ezt felépíteni, mert ez már alapvető igény. Most lesznek igazán bajba azok az MLM üzletek, akik erre nem készültek fel. Most lesz csak igazán súlya annak, amikor a vezetők azt mondták, hogy az online hálózatépítés csak egy humbug és ők csak a személyes találkozásban hisznek. Hajrá, most meg lehet ezt próbálni.

A Freedomxpress üzlet golyóálló a koronavírussal szemben!

 

Nyilvánvaló hogy ezeknél a cégeknél súlyos veszteségeket fognak elkönyvelni. Nem csodálkoznék, hogy lenne olyan cég, ami egész egyszerűen tönkre mennek. A Freedomxpress üzlet teljesen golyóálló ezekkel szemben. Minden megvan az online terjesztéshez és az oktatáshoz. Teljesen otthonról működtethető üzlet minden elemében. Ha a termék részét nézzük, az is egyértelmű, mert a forgalmunk egy olyan webáruházból jönnek, amiben most kb 200.000 termék van.

 

De, hogy erre rárakjak egy lapáttal, mindenki számára ingyen biztosítom a Valódi Online Hálózatépítés könyvemnek az e-book verzióját!

Ehhez kattints ide és a feliratkozás után azonnal letöltheted a könyvet ingyen!

Bővebb információért nézd meg a videót most!

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*