A Freedomxpress egyik óriási nagy előnye, hogy 100% kompatibilis a fiatal generációval.

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Nem is gondolod, hogy ez mennyire fontos. Soha nem látott különbség van az idősebb és a fiatal generáció között. Szinte semmiben nem hasonlítanak. Mindig volt különbség a generációk között, de ekkora soha sem. A fiatalok nem emlékeznek az internet előtti időkre. Ebben nőttek fel. Az interneten kommunikálnak. Ott veszik, meg amit akarnak. Nekik ez a természetes. Az idősebb generáció, akik a régi világot szokták meg lassan csúnya szóval de kihalnak, illetve már nem lesznek aktívak. A lehetséges jelöltek nemsokára az a fiatal generációkból jön ki, aki az internetes generáció.

 

Nekik nem lehet kőkorszaki régi módszereket eladni, hisz nekik az idegen és nem természetes. Így azok a cégek, akik nem alkalmazkodnak, azok veszíteni fognak ezen a piacon. Nem véletlen, hogy a legnagyobb MLM cég a világon folyamatosan évről évre veszít a forgalmából. Nekik is meg kell újulniuk, ha hosszútávon, talpon akarnak maradni. A Freedomxpress viszont eleve így indult. A közösségi webáruház, amit építünk, nyilvánvalóan a fiatal generációnak teljesen természetes körülményeket biztosít. De az oktatás, a terjesztés is alkalmazkodott ehhez az igényekhez.

Fiatal generációt is érdekli a pénzkeresés, de ehhez megfelelő üzlet kell. A Freedomxpress üzlet ilyen.

 

Egyszóval a Freedomxpress telkesen kompatibilis a fiatal generációval, de az idősebbekkel is, mert már ez az új világ nekik is kényelmesebb.

 

További fontos részleteket a videóban tudsz meg.

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*