A Freedomxpress cégnél mostantól kétszer annyit ér a pénzed!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

A videóban részletesen elmondom, hogy ez mit jelent pontosa. Dióhéjban a lényeg, hogy amit ebbe az üzletbe beteszel, annak a dupláját tudod levásárolni az árrés erejéig a Freedomxpress üzlet webáruházában. Nyilván nem lehet telibe, mert az olyan lenne, mintha pénzt adnának neked. De a cég lemond az árrésről és lényegében nagykeráron megkapod a termékeket. Például, ha 500 euró értékben indulsz el, akkor te 1000 eurót tudsz levásárolni! Azért ez nem semmi! Lényegében a pénzed itt kétszer annyit ér! Ráadásul nem felesleges termékekre, hanem pontosan azokat tudod megvenni magadnak, amit amúgy is szoktál. Legyen ez élelmiszer, vegyi áru, kozmetika, ruházat, könyv, műszaki cikkek stb.

A pénzed a Freedomxpress üzletben kétszer annyit ér! Így semmi veszíteni valód sincs, ha elkezded az üzletet.

 

Ennek különösen nagy jelentősége van, amikor épp ma nagyon szigorú korlátozásokat vezetnek be. Rengetegen nem tudnak dolgozni, vagy el is veszítik a munkájukat. Különösen fontos, hogy a Freedomxpress egy teljesen 100%-ban online, otthonról végezhető üzlet.

 

További részletekért nézd meg a videót!

 

Kattints ide a részletekért most!

 

 

Van egy általános infó a Freedomxpress üzletről, amit itt tudsz elérni.

 

 

 

Viszont, ha te hálózatépítő vagy és több pénzt akarsz keresni,akár egy komolyabb karriert elérni, mint én akkor neked erre az infóra van szükséged.

 

Itt tudod elérni a hálózatépítőknek szánt információt.

 

 

 

Mind a két esetben egy audió sorozatonkeresztül megismerheted az üzletet.

 

Kattints arra a linkre ami téged érdekel. Egy biztos, hogy mind a két esetben fogsz tudni pénzt keresni, csak két különböző oldalról mutatom be az üzletet.

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!