A Freedomxpress brutális előnye a legtöbb MLM-hez képest, hogy nélkülözhetetlen termékekre épül!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

A videóban részletesen kifejtem ezt sok példával, így érthető lesz számodra, hogy miért ennyire különleges a Freedomxpress üzlet. De a lényeg a következő, amiről részletesen beszélek a videóban. Nincs olyan MLM cég a piacon, aminek a terméke nélkülözhetetlen lenne. Emberek teljesen jól elvannak nélkülük. Persze adott esetben nagyon hasznos lehet egy termék, de semelyik nem nélkülözhetetlen.

Sokszor azért, mert van ezeknek a termékeknek nem MLM-es megfelelőjük. Nagyon kevés az olyan termék, amit ne lehetne pótolni valamilyen hasonlóval. A tagok azért veszik meg, mert üzleti érdekükben áll. Ezzel semmi gond nincs, de ez tény. Amikor az emberek otthagynak egy üzletet, akkor nagyon ritkán használják tovább a termékeket. Ha ugyan ezek az emberek pénzügyi problémába kerülnek, akkor az első, amiről lemondanak az nem más, mint az MLM termékek. Ez tény ezen kár is vitatkozni.

 

Viszont léteznek nélkülözhetetlen termékek. Videóban ezt is részletesen kifejtem. Például a lakásodban, házadban található termékek 99%-a nélkülözhetetlen. Nem tudod nélkülözni a wc papírt, fogkrémet, tusfürdőt, mosószert stb. Na, most kapaszkodj! A Zamnia webáruházban márciustól az összes ilyen termék beszerezhető! Nem valamilyen alternatíva, hanem pontosan azok a termékek, amiket most is használnak! Ez pedig brutális különbség!

 

Ugyanis így a Freedomxpress üzletben csak nélkülözhetetlen termékek vannak! Tehát kikerülhetetlen termékek, amiket akkor is meg kell venni, ha valakinek pénzügyi gondjai vannak! Minden, ami a nálad otthon van, annak legalább 80%-a kapható lesz márciustól a webáruházunkban. Ez tudod mit jelent? Azt, hogy a Freedomxpress különbözik minden más MLM üzlettől. Nincs konkurenciánk és itt nem kell eladni a forgalomhoz, mert az emberek maguktól megteszik ezt.

Most kezdj el üzletemberként gondolkodni! Mekkora üzlet lesz ez így? Néhány nélkülözhető MLM termék vagy a nélkülözhetetlen mindennapi termékek? Melyik a nagyobb üzlet? Melyiknek van nagyobb jövője? De, ami a lényeg, melyik tetszik majd az emberek tömegének? Te is tudod a választ. Úgy, hogy ne habozz! Csatlakozz be hozzám még ma, mert lemaradsz rengeteg emberről!

 

További részletekért nézd meg a videót!

 

Kattints a videóra a részletekért most!

Részletekért nézd meg a videót és ezt a prezentációt!

 

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*