A Freedomxpress a legkritikusabb pontnak is megfelel!

Share on facebook
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Persze, hogy fontos arról beszélni, hogy ez a komoly üzlet, profi hozzáállással. Az is lényeges, hogy megkérdőjelezhetetlen a Freedomxpress jövőképe. Hisz e-kereskedelemmel foglalkozunk és azon az oldalon állunk, ahol az Amazon és az Aliexpress is. Nincs más esélyed erre az oldalra bekerülni, mint a Freedomxpress. Nyilván az is fontos, hogy a Fredomxpress cégnél nincs, havi kötelező vásárlás vagy havidíj. Hisz így nem lesznek akadályok az úton. Az is lényeges, hogy itt a csomagod ára megtérül, hisz a termékpartnerek által a kedvezményeken keresztül lényegében megtérül a belépőcsomagod ára.

Magas színvonalú rendezvény nélkül semelyik MLM cég sem lesz nagy. Ezt tudják a Freedomxpress cégnél. Pont ezért itt profi minden.

 

Itt a Tesco, Omw, Vodafone, Aliexpress, booking.com, Pelikan.hu, Rentalcars.com és más komoly cégek. Ez a terület is jelentősen ki lesz bővítve. De, mindez semmit sem ér, ha nincs mellette komoly oktatási rendszer. Már most is létezik céges képzés hetente kétszer online. Nekünk is van saját online képzésünk. Nemrég elindítottuk a napi ingyenes letölthető hanganyagokat, ami óriási segítség.

A Freedomxpress üzletben a rendezvények színvonala az abszolút prioritás. Minden komoly MLM cégnek magas színvonalú rendezvénye van. Az alsó 2 perces videóban ezt te is megnézheted. 

Ebben a hónapban pedig az üzleti szinteknek megfelelő képzések is elindulnak. Minden komoly cég rendelkezik valami hasonlóval. Úgy is mondhatnám, hogy enélkül nem lesz semelyik MLM cég nagy. Persze még egy dolog hiányzik. Ha ez nem jó, akkor az üzlet középszerű marad. Ha valamitől irtóznak a tulajdonosok, akkor a középszerűségtől. Ez pedig a rendezvények. Tegnap egy videó is kijött, ami bemutatja, hogy nálunk milyen egy rendezvény.

 

Ha ezt te megnézed, akkor látnod kell a komolyságot. Most megnézheted ezt is! Véleményem és tapasztalatom szerint ez kell a komoly sikerhez. Ezt pedig te megkapod tőlünk!

 

Kattints a videókra a részletekért!

 

Részletekért nézd meg a videót és ezt a prezentációt!

 

 

Ha érdekelnek ezek az infók, akkor kövesd az oldalt. Iratkozz fel itt további információkért.

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

info@acszoltan.hu

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*