40000 termékkel bővül a webáruházunk! Itt a pont, hogy beszélnünk kellene, hogy lesz ebből pénzed?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

 

Ha azt mondanám, hogy a Freedomxpress üzletben van 40000 termék, az már önmagában nagyon nagy szó. De, most arról beszélünk, hogy ennyivel több termék lesz! 520.000 termékhez jön hozzá.

Ha, ebbe belegondolsz, ezzel már lehet forgalmat generálni. Ez hasznos ha dropshipper leszel, de akkor is, ha hálózatépítésben gondolkodsz, mint én. Építünk egy nagy webáruház hálózatot, amiben közel 600.000 termék van! De, hogy lehet neked ebben részt venned akár magánemberként, hálózatépítőként, vagy akár vállalkozóként részt venni, azt a videóban mondom el neked.

 

Ha. hanganyagban szeretnéd meghallgatni, akkor kattints ide:

 

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

 

Az e-kereskedelem fejlődik töretlenül vele együtt a Freedomxpress is. Most épp +40000 termékkel bővül a webáruház és a te lehetőséged is.

Itt tudsz feliratkozni az új hanganyag sorozatra, amik lépésről lépésre bemutatja az új rendszert neked!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat. Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Telefon: +3670/632-9859

Üdvözlettel

Ács Zoltán

acszoltan.hu Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!